Dobkör

Meghívó

ŐSEINK NYOMÁBAN – FEHÉRHOLLÓ VEZETÉSÉVEL
Közös együttlét, meditáció, gyógyítás, örömdobolás

Őseink útján járunk, gyökereink a földben, koronánk az égig ér! Szeretettel hívunk, tarts velünk közös utunkon, meditáljunk együtt, teremtsünk egy szebb és jobb világot! Együttlétünk egy közös imádság a Lét öröméért. Elmerülünk a közös zenélésben, éneklésben. Kihasználjuk a dobokban, csörgőkben, furulyákban rejlő erőt, önmagunk, és Földanyánk gyógyítására. Várunk rád, a részvételhez nem szükséges az, hogy tudj dobolni, énekelni, vagy bármilyen hangszeren játszani, az erő visz magával. Egyszerűen gyere el közénk, ha megérint a hívás, szeretettel várunk!

Időpontja és helyszíne: 2012. február 10. és 2012. március 09. 18:00, Kiskunfélegyháza, Blaha L. tér 1. (volt Fürdőszálló v. Aranypáva Étterem)

Tiszteletdíj: 1500 Ft.-/fő.

A dobkör szervezője Kis Mónika, érdeklődni a +36 20/353-9633 telefonszámon, vagy e-mailben dk.monika@index.hu címen lehet. 

A Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület célja, hogy a hagyományokat nem csak a hagyományok őrzésével, hanem azok mindennapi megélésével tartsuk életben. Vigyük tovább, örökítsük tovább azokat az évezredes hagyományokat, szokásokat, élet szer-etet-et aminek segítségével a magyarság megannyi támadás, erőszak és megpróbáltatás ellenére is a Kárpát-medence legősibb, legnagyobb szakrális tudással rendelkező népe. 

A dobkör ezekre a gondolatokra indult el, és legnagyobb örömünkre felkérésünkre Fehérholló Öskü igent mondott, vagyis vállalta, hogy havonta egyszer Budapestről leutazik hozzánk, hogy a dobkört vezesse.

Holló hitvallása:
Őseink útján járunk, gyökereikből, tudásukból táplálkozunk, ugyanakkor a jelenben élünk és az a célunk, hogy a „Minden a rokonom!” mondat eljusson az emberi szívekhez.

Fehérholló Öskü a Tűzmadár dobkörnek a vezetője, bővebb információt itt találhattok munkásságáról: http://tuzmadartaltos.hu/