Vélemények

22 február 2012

Kedves Gyula!

Remélem kipihented a verseny fáradalmait. Köszönjük szépen neked a remek versenyrendezést. És remélem rövidesen lesz időd, arra, hogy átnézd kicsit a fáradtan elkészített eredménylistát, melyet a "Facebukon" olvastam. Mert ugye tudod, hogy átnézésre és némi korrekcióra szorulna. Nevezetesen Vörös István Tárnoki Íjász SE részéről, azt írtad, hogy az összpontszáma 892  21%. Ez azért is érdekes, mert a kategóriájában ez elég volt két második és 1 első helyhez. Továbbá azért is mert konkrétan felírtuk a pontszámait (lévén, hogy ez egy sorozat) ami így néz ki: 526 pont 408 pont és 366 pont, ez összesen 1300 pont.

Egész egyszerűen kihagytad, mintha nem vett volna részt a nyári versenyen, ahol első lett 408 ponttal (2014.09.14-én). Mi ketten ezek után komolytalannak vesszük az egész eredménylistádat, és itt jut eszembe az óvással kapcsolatos kis vicced.

Szívből remélem, (miután lesz erőd átnézni a sorozat anyagát) ha időd engedi, kijavítod a tévedéseket, gondolom, nemcsak ez az egy van (mert ebben az esetben ezt személyeskedésnek vennénk). A magam részéről bámultalak a remek rendezésért, és terveztem, hogy külön gratulálok. Láttam, hogy mindenki el van ragadtatva a munkádtól, és én is el voltam. Sajnálom, hogy ilyen rossz szájízzel kell gondolnom az egész versenyre és természetesen Rád is.

Bozai Erzsi

Szia Erzsi!

Természetesen a véleményedet köszönöm, még ha sértődöttre és keményre is fogalmaztad. Biztosan azért tetted, mert Te még esetleg soha nem tévedtél. Azonban azt ha viccesen is, de kértem, hogy ha valakinek észrevétele van, akkor most jelezze. Sajnálom, hogy akkor nem éltél ezzel a lehetőséggel. Természetesen utána nézek, hogy hol van a hiba!, és ha megtalálom, javítom. Kérdezem, hogy vállalod-e a szavaidat és föl tehetem-e a honlapunkra? Ne csak pozitív vélemény legyen rajta. Mehet??? Azt pedig nem tudom befolyásolni, hogy rám hogyan nézel, mert ez saját belső megítélésed, döntésed.

Tisztelettel: Dinnyés Gyula

Szervusz Gyula!

Köszönöm szépen a gyors választ. Sértődött vagyok és jogosan, ez így van eltaláltad, de nem fogalmaztam keményen. És ne gúnyolódj, igenis szoktam tévedni. Csak tudod a munkámból adódóan én megszoktam, ha emberekkel bánok, főleg ha fizetnek, és fáradnak valamiért, akkor nagyon odafigyelek és kontroll nélkül nem adok ki a kezemből egy sort sem. Itt a kontroll a lényeg. Én elővettem volna (a számítógépen ez nem gond) az Örömíjásznak beküldött eredménylistát és máris kiderül, kik vettek részt a sorozaton és milyen eredménnyel. És semmiképpen nem felejtem ki az egyik legmagasabb pontszámmal végzett íjászt. Ha pedig fáradt vagyok, ami érthető, – én legalábbis maximálisan megértem, – akkor későbbre hagyom a munkát.

Csupán ennyi a gond.

Azért nem jeleztük, mert nem volt a kezünkben ez a lista, ellentétben Veled, és csak azt tudtuk, hogy István magas pontszámmal végzett. A meglepetés a listád volt , amit sietve feltettél a "Facebukra", és tudom ezzel is jót akartál.

És természetesen tedd fel minden szavamat a honlapotokra, miért ne vállalnám? És kérlek ezt a válaszomat is, mert egyik, a másik nélkül nem érvényes.

Ott is jól gondolkodtam, hogy másnál is tévedhettél, mert nekem meg több pontot írtál, mint a tényleges, csak tudod nekem ez nem számít, magam miatt egy sort sem írnék. A lényeg, hogy korrigálásra szorul a listád.

Szerintem: a versenyek rendezői részéről több odafigyelést kérnénk, ha mi megtisztelünk egy alkalmat, odamegyünk készülünk, fizetünk, az a minimum, hogy korrektséget várjunk el. És ha mindig mindenki szó nélkül hagyja az efféle dolgokat, akkor ez egyre rosszabb lesz. Íjászként, versenyzőként, úgy gondolom ebben egyetérthetünk.

Hidd el ez még baráti jelzésnek is tekinthető, még akkor is, ha most nem annak veszed.

És igen, én olyannak látlak, ami az én belső megítélésemen alapul. Amit többek között befolyásol majd, hogy ezt a listát, hogy fogod rendbe tenni, ezt érdeklődve figyelem, s akkor majd eldöntöm, továbbra is az egyik legjobb, legérdekesebb és korrekt versenyrendezőnek tartalak vagy sem. Sokat elmond egy emberről, hogyan tudja rendezni a tévedését.

Üdvözlettel: Bozai Erzsi

Jó reggelt Erzsi!

A nagy kavarodásban nem találtam meg a beíró lapodat! Kérem írd már meg, hogy a Te számításod szerint hány pontot lőttél?

köszönöm

Gyula

Jó reggelt Neked is Gyula!

A tavaszi versenyen : 305

a szeptemberi:             287

az októberi:                 220

Összesen 812 pontot lőttem.

Üdv.: Bozai Erzsi

Szia Erzsi!

Megtaláltam a lapodat!
Lőttél:

1db 10-est=10

10 db 8-ast=80

28 db 5-öst=140

24 db nullát.
Ezt két ember átszámítása alapján, ami látszik is a beíró lapon, valamint a  programunk számítása szerint 230 pont. Jómagam minden javítást aláírásommal láttam el, ami itt is látható.

„nagyon odafigyelek és kontroll nélkül nem adok ki a kezemből egy sort sem. Itt a kontroll a lényeg. Én elővettem volna (a számítógépen ez nem gond)”

Tőled idéztem! Persze tudom nem volt ott a számítógéped és ezért nem tudtad az összeadást ellenőrizni.

Íme a beíró lapod:

Mint tátható a beíró lapon, hogy Mónika is átszámolta kék tollal és én is leellenőriztem fekete szesztollal. Mindkettőnknek 230-ra jött ki és a program is elfogadta az adatot. Ugyanis valóban egyetlen pont hibát is azonnal kidob a program.

Természetesen az összeadást a versenyzőre szoktuk bízni, amit az aláírásával igazol. Ezt mi ellenőrizzük és úgy dolgozzuk föl. Ebben az esetben az összeadás részedről csak fejben történt meg, hibásan. Ugyan, ezért kevésbé szóltál oly haragosan, de azért köszönöm, hogy jelezted felém ez a hibát is!
István pontszámát korrigáltam. Valóban kihagyta valamiért a program, amin az írók máris dolgoznak, hogy mi okozhatta. Ezért a kellemetlenségért elnézést kérek Istvántól és köszönöm a visszajelzést! A hangnemet már vitatom, de mindegy.  A Facén már közzé is tettem a javított eredményt!
Remélem így elégedett vagy!
Köszönöm a megértésed!

Maradok íjászbaráti Tisztelettel Feléd is és főként István felé is, hiszen nem volt szándékomban megbántani!

Dinnyés Gyula Kiskunfélegyháza 2014. október 29.

Köszönöm a fáradozásodat!

Űdvözlettel:

Bozai Erzsi

=======================================================================

Gurin László vagyok Gyoma Kurgán HagyományŐrzőktől. Tiszteletem és köszönetem a mai versenyhez. A bevezető műsor számomra a hagyományőrzés alapvető eszméjét adta . Örülök hogy ilyen színvonalas megemlékezéssel róhattuk le tiszteletünket azok előtt akik hagyatékát "napjainkban " tékozolják el az "idegen szivüek". A magot elvetettétek reméljük jó talajt fog. Nehéz a mai világban ehhez társakat találni de szép és eredményes feladat , amit a Ti példátok igazol!

=======================================================================

Legalább ötödször fogok neki, hogy leírjam: ma Kiskunfélegyházán vettünk részt a DAR 3. fordulóján. A Himnuszt itt lehet hallani úgy, ahogy az Hozzá illik! Élő vonóshangszeres, profi énekes felvezetésével,az eredeti hangzásban a zenei finomságaival…KÖSZÖNÖM! A verseny egy jól megszervezett, kialakított "pályán" zajlott, a város közterületén és a "Turul Koppány fészek" adottságait jól kihasználva. Bár ilyen jó együttműködés lenne nálunk is a város és az íjászsport között…!Szegedről az UTC-ISE-től hárman, kiegészülve egy "tiszteletbeli" taggal vettünk részt a versenyen, ahol Varga Zsuzsi első, Rózsa Valentina második, Szabó Gábor első, én pedig az egész mezőnyben-több, mint száz fő- ötödik legtöbb ponttal saját kategóriámban második helyezést értem el. Kellemes, tanulságos napot tudhatunk magunk mögött. Köszönet érte a szervezőknek és természetesen a versenytársaknak is. !  Gyarmati Gábor

=======================================================================

Kedves Gyula! Először is szeretném kifejezni elismerésemet a hétvégén megrendezett versenyetekhez. Nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy a régiós határunkat átlépve férjemmel és a nálatok is otthon lévő Barta lányokkal részt vettem a megmérettetésen. Fantasztikus pályát építettek és valódi íjászokhoz méltó jó hangulatot teremtettetek. Be kell valljam már a megnyitónál levettetek a lábamról (élő zene, ének, vers )

=======================================================================

Üdvözletem! Csupán szeretném, szeretnénk az Alisca ÍE nevében megköszönni ezt a remek versenyt! Cserébe nem tudok mást felajánlani, mint az ígéretet, hogy bíz visszajövünk, valamint a képeket, melyek a csapatunkban készültek. Gratulálunk a remek csapathoz és a remek szervezéshez!

=======================================================================

„Nagyon jól éreztük magunkat, jó verseny volt! Nagy erőt és kitartást kívánok nektek, jól működő és összetartó csapat vesz körül!” Bartha Zoltán – 2014. március 3.

=======================================================================

„Köszönet!!! Kiskunfélegyházának, Dinnyés Gyulának a tegnapi színvonalas és nagyon jó íjászversenyért.” 
Farkas Falka – 2014. március 3.

=======================================================================

„Köszönjük a remek versenyt! Várjuk az eredményeket epedve.” Tóth István – 2014. március 3.

=======================================================================

„Csapattársaim, és a magam nevében is köszönetemet fejezem ki Dinnyés Gyulának, Mónikának,és a Turul Koppány Íjász csapat minden tagjának a vasárnap megrendezésre került íjászverseny színvonalas megszervezéséért, és lebonyolításáért! Huj-huj! Hajrá!” Mellis Mihály – 2014. március 3.

=======================================================================

„….Egyébként tényleg jól sikerült a verseny lebonyolítása. Sok teremversenyen voltam már, de ilyen gördülékenyen sehol nem működött. Még egyszer csak GRATULÁLNI TUDOK!” Zoli – 2014. március 3.

=======================================================================

Forrás: Nyílzápor

=======================================================================

Adjon az Östen kedves Dinnyés család !

Végre gép elé kerültem.Mindenek előtt bocsánatot kérek , hogy köszönés nélkül távoztunk.Ennek két oka van.Az egyik , hogy nem találtalak benneteket, valószínű , hogy az eredményeket összesítettétek .A másik indok pedig az , hogy másnap nagyon korán kellett a munkát elkezdenem és jobbnak láttam , hogy időben haza indulok.

Megragadva az alkalmat szeretném megköszönni , hogy ott lehettem .Nagyon jó volt, a rendezéssel és a szervezéssel maximálisan meg voltam elégedve.Le az összes süveggel.Igazán egy minőségi , látványos és nagy felelöséggel bíró versenyen vehettem részt.

Az elért eredményemmel is meg vagyok elégedve , hiszen a rohanó mindennapok forgatagában örülök , hogy ennyi időt is tudok szánni Őseink , Apáink hagyományainak , hagyatékainak a megőrzésére és ápolására.

Az elkövetkezőkben is kívánom Nektek , hogy a Nagy Tengri Urunk adjon sok egészséget erőt és kitartást eme nemes feladat továbbvitelére.

A Táltosok vigyázzák és irányítsák utaitokat.

Áldás :Botond (Alias Temüdzsin ) a Bajai végekről.

=======================================================================

A verseny szerintem jól szervezett és színvonalas volt. Én kinyitottam volna a főbejáratot a sportcsarnokban, ne a hátsó kapun kelljen bemenni. Lehet, hogy ha 1-2 m-rel több helyet hagytok az íjászoknak levegősebb lett volna egy kicsit a lővonal mögötti rész. Picit könnyebbek lettek volna a célok a kisebb távolság miatt. Ha a gumiszőnyeget fordítva terítik ki a felhajtott szél a célok mögött lett volna nem mentek volna be a vesszők a lelátó alá. Szeretném megkapni a ponteredményeket tartalmazó excel táblát.

Előre is köszönöm: Kiss Jenő

=======================================================================

Személyesen nem volt alkalmam, ezért így szeretném utólag is megköszönni a szokásos színvonalas versenyt. És bár idén már olimpiai íjjal versenyzem, és azzal gyakorlok, de a ti versenyetek mindig kiemelt helyen van számomra a versenynaptárban. Idén is sikerült érdekes és élvezetes célokat készíteni, és külön szeretném megköszönni a műsorokat, amely még különlegesebbé teszi a napot. Remélem idén lesz még alkalmam versenyezni nálatok ősszel is, és még jobban remélem, hogy ismét lesz majd nálatok kint a tanyán, kisebb, családiasabb verseny, mert őszintén, számomra az az igazi kikapcsolódás. Jó barátok között eltöltött nap során. Ezen kívül érdeklődöm, hogy idén terveztek-e Erdélybe kirándulást, mert ha időnk engedné, és beférünk a társaságba, akkor szívesen veletek tartanánk.

Üdv: István

=======================================================================

Szeretnénk megköszönni hogy részt vehettünk az önök álltal rendezett Kiskunfélegyházi teremijász versenyen! Én mindeki előtt megemelem a kalapom aki megszervez és lebonyolit egy ilyen versenyt, illetve bármit is tesz a versenyért! Egyrészt azért mert nem kis munka és feladat, másrészt pedig nagy felelősség! És aki a mai világban bármit is tesz a magyarságtudatért és a hagyományokért azt megilleti a tisztelet és az elismerés! Jól éreztük magunkat és kellemesen elfáradtunk a nap végére !  Kiskunfélegyházára mindig szivesen megyünk!

Jó egészséget és további sikeres munkát kivánunk!

Lajosmizse 2013.02.25. Bujdosó László 
Jász-Kun Hagyományörző Ijászegyesület Elnökségi tag.

=======================================================================

Szeretnénk megköszönni hogy részt vehettünk az Önök által szervezett teremíjász versenyen! Mindannyian jól éreztük magunkat a színvonalas és kulturált körülmények között szervezett versenyen! Nagyon meg voltunk elégedve a szervezők és a csoportvezetők kedvességével, vendégszeretetével! Biztos vagyok benne, hogy nagy örömmel fogunk jelentkezni a legközelebbi versenyre is! Szerencsésen hazaérkeztünk! Szeretnénk a továbbiakra sok szerencsét és jó egészséget kívánni egyesületüknek és egyesületük minden tagjának!

Üdvözlettel a Lajosmizsei Jász-Kun Hagyományörző Egyesület nevében:   Bujdosó László
Lajosmizse 2012. február 19.

=======================================================================

Szeretném megköszönni a tegnapi versenyt, jól éreztük magunkat. Ne haragudj, hogy nem vártuk meg a végét, de az egyik gyerek itthon várt minket betegen, a másik meg a verseny végére lett rosszul. Úgyhogy így utólag elköszönünk, és várjuk a következő versenyt!
Azt szeretném kérni, hogy ha csináltok versenyeredmény-listát, akkor nekem is küldd el, légyszi. Köszi!!!

Üdvözlettel: Rita
Bor Kalán

=======================================================================

Gratulálok a szeptember 8-ai versenyhez, jól meg volt szervezve, igényes volt és szórakoztató. Bár túl jó eredményeket nem sikerült elérnünk, jól éreztük magunkat, főleg a gyermekek. Részünkről igazi örömíjászat volt ez a verseny és biztos, hogy megyünk  máskor is.
Munkátokhoz és a hagyományőrzéshez további sok sikert kívánok!”

Üdvözlettel: Szekeres Attila

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.